Sala de premsa

Els consellers Tresserras i Ausàs lliuraran dilluns els Premis Nacionals de Comunicació

query_builder   16 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Els consellers Tresserras i Ausàs lliuraran dilluns els Premis Nacionals de Comunicació

Els consellers de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidiran dilluns vinent, 20 d’octubre, a les 18.30 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat, l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació, que s’atorguen en les categories de Radiodifusió, Televisió, Internet, Telecomunicacions, Premsa, Comunicació de proximitat i Publicitat. A l’acte també assistiran el secretari general del Departament, Lluís Noguera; el secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó,  i la directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals, Gemma Domènech.
 
Els guardonats d’enguany són:
 
Guardonat
Categoria
Programa Minoria Absoluta, de l’emissora de ràdio RAC 1
Radiodifusió
El cor de la ciutat, de Televisió de Catalunya
Televisió
Google.cat
Internet
Wavecontrol, SL
Telecomunicacions
Edició en català dEl Periódico de Catalunya
Premsa
Josep Genescà, director de Ràdio Puig-reig
Comunicació de proximitat
Lluís Bassat, Joan Campmany, Joaquim Lorente i Lluís Casadevall
Publicitat
 
 
Els Premis, dotats cadascun amb 15.000 euros, van ser creats l’any 1999 pel Departament de la Presidència amb motiu dels 75 anys de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. El 2000 es va constituir el Premi Nacional d’Internet per la importància creixent d’aquest sector. En l’edició d’enguany s’atorguen per primera vegada els premis corresponents a les categories de Premsa, Comunicació de proximitat i Publicitat.
 
Enguany, el jurat dels premis està presidit pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, que assisteix a les reunions amb veu però sense vot, i està format pel secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, que actua com a secretari del jurat; el secretari de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, Jordi Bosch; l’historiador i escriptor, Joan B. Culla; la directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Gemma Domènech; el periodista Enric Frigola, en representació del Col·legi de Periodistes de Catalunya; el doctor en Ciències de la Informació, Josep Gifreu; el conseller del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) Rafael Jorba; el conseller secretari del CAC, Santiago Ramentol; el director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny; el doctor en Ciències de la Informació, Enric Marín; el director de l’Institut de la Comunicació de la UAB, Miquel de Moragas, i la rectora de la UOC, Imma Tubella. 

ACREDITACIONS DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
Us recordem que per accedir al Palau de la Generalitat cal que presenteu l’acreditació del vostre mitjà i el DNI. Si no disposeu d’acreditació, envieu un correu electrònic, abans de dilluns, 20 d’octubre, a les 14 hores, fent constar el mitjà, el nom i el DNI dels professionals a: premsa.cultura@gencat.cat
 
FOTOGRAFIES
 
En acabar l’acte, es facilitaran fotografies a través del web:
 

18:30|.Auditori. Palau de la Generalitat. Pl. Sant Jaume, 4|Barcelona (El Barcelonès)

Acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació