Sala de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura l'exposició "Els Nin. L'arrel de l'art"

query_builder   20 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura l'exposició "Els Nin. L'arrel de l'art"

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà demà, dimarts 21 d’octubre, l’exposició Els Nin. L’arrel de l’art, que es podrà veure al Palau Moja de Barcelona fins al pròxim 30 de novembre. La mostra es presentarà en roda de premsa el mateix dia, a les 13 hores. En la presentació intervindran el director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté; la coordinadora de la mostra, Mònica Pagès, i el dissenyador i dibuixant Lluís Juste de Nin, nebot de Joaquim Nin Culmell. En la presentació es farà una visita a la mostra i s’entregarà un exemplar del catàleg.
 
L’exposició s’ha organitzat amb motiu del centenari del naixement del compositor Joaquim Nin Culmell i explica la trajectòria d’aquest artista a través de les persones que va conèixer i de les ciutats on va viure. El recorregut de la mostra fa un repàs artístic al segle XX des de la música.
 
Els comissaris de l’exposició són el catedràtic de musicologia de la Universitat de Barcelona Xosé Aviñoa, la professora de filologia hispànica de la mateixa universitat Anna Caballé, el musicòleg i crític Jorge de Persia, i la periodista Mònica Pagès. 

 
Convocatòria
Acte  >>   
Presentació de l’exposició Els Nin. L’arrel de l’art
Dia >>
Dimarts, 21 d’octubre de 2008
Hora >>
13.00 hores Roda de premsa
20.00 hores Inauguració
Lloc >>
Palau Moja. Portaferrissa, 1. Barcelona

13:00|.Palau Moja (Portaferrissa, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà l’exposició Els Nin. L’arrel de l’art.