Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el nou Feder 2007-2013 a Tarragona

query_builder   22 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el nou Feder 2007-2013 a Tarragona

També es reunirà amb els presidents dels consells comarcals del Camp de Tarragona a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà els objectius i la metodologia de les convocatòries del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder), divendres, 24 d’octubre, al Palau Firal de Tarragona. Durant la presentació, el conseller estarà acompanyat del director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona. L’acte també comptarà amb l’assistència del delegat del Govern català, Xavier Sabaté.
 
L’atenció al mitjans de comunicació es farà a les 11 hores, durant la pausa de la jornada en la qual s’explicarà el nou programa Feder, que enguany presenta canvis substancials respecte de les convocatòries anteriors pel que fa a la gestió, els objectius i els beneficiaris. L’objectiu de la presentació és que els ens locals que tinguin projectes susceptibles de ser finançats ho facin amb garanties d’èxit.
 
Posteriorment, a les 12 hores, el conseller Jordi Ausàs es reunirà amb els presidents dels consells comarcals del Camp de Tarragona a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès. A la reunió assistirà el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Eudald Roca; la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Carme Mansilla; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Francesc Xavier Llauradó; el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Jordi Sánchez; el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, David Rovira, i el president del Consell Comarcal del Priorat, Josep Antoni Robles.

10:00|.Palau Firal, C/ Arquitecte Rovira, 2 |Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà els objectius i la metodologia de les convocatòries del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder). Durant la presentació, el conseller estarà acompanyat del director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona.