Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, signa amb Iberbanda el conveni del telèfon de l'alcalde

query_builder   2 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, signa amb Iberbanda el conveni del telèfon de l'alcalde

Posteriorment inaugurarà la urbanització d'uns carrers a Puigverd de Lleida, obra subvencionada amb 52.712 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el conseller delegat d’Iberbanda, Ricardo Vela, signaran un conveni per a la creació d’un canal de comunicació amb la companyia exclusiu per a ajuntaments i consells comarcals. L’acord, que se signarà a l’Ajuntament de Puigverd de Lleida (Segrià), el proper divendres, 3 d’octubre, és fruit dels contactes del Departament amb Iberbanda per tal de millorar la comunicació i el temps de resposta de les consultes i les incidències que els fan arribar els responsables municipals.

Mitjançant aquest acord, que pretén superar les possibles mancances d’informació i crear un canal de relació permanent entre Iberbanda i els ajuntaments i consells comarcals de Catalunya, es posarà a disposició del món local un telèfon i una adreça de correu electrònic per mitjà dels quals els edils podran demanar informació o fer reclamacions. En el cas que siguin queixes per avaries, Iberbanda es compromet a donar-hi resposta abans de 72 hores.
 
A la signatura del conveni també assistirà el delegat del Govern català a Lleida, Miquel Pueyo, el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol.
 
Després de la signatura, a les 13 hores, el conseller Jordi Ausàs es traslladarà fins al carrer Alfés on inaugurarà la urbanització d’uns carrers que ha estat finançada amb 52.712 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

12:30|.Ajuntament de Puigverd de Lleida (pl. Major, 7) |Puigverd de Lleida (El Segrià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el conseller delegat d’Iberbanda, Ricardo Vela, signaran el conveni del telèfon de l'alcalde, un canal de comunicació amb la companyia exclusiu per a ajuntaments i consells comarcals.