Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita el Maresme

query_builder   2 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita el Maresme

A Arenys de Mar visitarà la riera del Bisbe Pol que l'Ajuntament té previst urbanitzar, una obra subvencionada amb 500.000 euros del PUOSC
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran els municipis d’Arenys de Mar, Canet de Mar i Sant Iscle de Vallalta demà, divendres, 3 d’octubre.
 
A les 10.15 hores, Jaume Oliveras i Joan Rabasseda es reuniran amb l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon M. Vinyes, i la resta de l’equip de govern, per parlar dels futurs projectes del municipi finançats pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). A les 11 hores s’atendrà els mitjans de comunicació a l’Ajuntament i, tot seguit, es farà la visita a la riera del Bisbe Pol, un espai que el consistori vol urbanitzar i que ha rebut una subvenció de 500.000 euros del PUOSC 2008.
 
A les 12.15 hores, el secretari general i el director dels Serveis Territorials arribaran a Canet de Mar. Després de la reunió amb l’alcalde, Joaquim Mas, i la resta de regidors de l’equip de govern, visitaran les instal·lacions dels Serveis Tècnics Municipals i la zona de l’aparcament de la Riera de la Gavarra, que té previst rebre una subvenció de 650.000 euros del PUOSC quinquennal per a la seva urbanització.
 
Abans, a primera hora del matí, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials Joan Rabasseda visitaran l’Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta.

11:00|.Ajuntament d'Arenys de Mar (Riera del Bisbe Pol, 8)|Arenys de Mar (El Maresme)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran els municipis d’Arenys de Mar, Canet de Mar i Sant Iscle de Vallalta.