Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, es reuneix amb més de 40 associacions gitanes catalanes

query_builder   29 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, es reuneix amb més de 40 associacions gitanes catalanes

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 17.30 hores, abans de l'inici de la reunió que mantindran a la seu del Departament
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, es reunirà amb els representants de més de 40 associacions gitanes catalanes dijous, 30 d’octubre, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. A la reunió, que tindrà lloc a les 17.30 hores, també assistiran el director general d’Acció Comunitària, Francesc Garriga, i el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat, Juan Ramón Vílchez.
 
La reunió es fa per valorar el primer període d’execució del Pla integral del poble gitano (2005-2008) i per iniciar els treballs preparatoris del Pla integral del poble gitano (2009-2013). Aquest Pla té com a objectiu combatre, des d’una perspectiva global, la situació de desigualtat que pateix la població gitana a Catalunya, per tal que es pugui equiparar socioculturalment i econòmicament amb la societat general catalana de la qual forma part, i, alhora, promoure i reconèixer els trets culturals que són propis d’aquest col·lectiu.
 
Al matí, abans de la reunió, el conseller Jordi Ausàs visitarà la seu de diferents entitats: a les 9.30 hores, la Fundació Pere Closa; a les 10.30 hores, la Fundació Secretariado Gitano; a les 11.15 hores, la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC); a les 12.15 hores, l’Agrupació d’Entitats per al Desenvolupament del Poble Gitano dels Països Catalans; a les 13 hores, la Unión Romaní, i a les 13.45 hores, l’Associació de Dones Drom Kotar Mestipen.

17:30|.Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, es reunirà amb les entitats gitanes catalanes.