Sala de premsa

Presentació a Tortosa del projecte Imagina la Biblioteca Pública del Segle XXI

query_builder   6 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació a Tortosa del projecte Imagina la Biblioteca Pública del Segle XXI

 
El director de Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a les Terres de l’Ebre, Francesc-Xavier Vega, i la subdirectora general de Biblioteques, Carme Renedo, presentaran dimarts vinent, 7 d’octubre, a Tortosa el projecte Imagina la Biblioteca Pública del Segle XXI. A continuació es farà la taula rodona La resposta de les biblioteques públiques a la societat actual, moderada pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Figueres i bibliotecari, Ciro Llueca, i en la qual intervindran: Marta Morera, directora de l’Observatori de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Girona (OTIC) i bibliotecària, i el Daniel Gil, bibliotecari del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (demarcació de l’Ebre).
 
Imagina la Biblioteca Pública del Segle XXI és un procés impulsat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, que aplega més de 70 professionals de diferents àmbits per reflexionar i analitzar els trets definitoris del nostre model social i les possibles respostes que ha de donar el món de la lectura pública. La fase pública del procés, articulada a través de la pàgina web www.imaginalabiblioteca.cat, s’iniciarà el 13 d’octubre de 2008.
 
El projecte va ser inaugurat a Barcelona el 20 de setembre, i s’està presentant a tots els territoris de Catalunya.

10:00|.Arxiu Comarcal de les Terres de l'Ebre (c. Sant Domènech, 21-33)|Tortosa (El Baix Ebre)

El director de Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a les Terres de l’Ebre, Francesc-Xavier Vega, i la subdirectora general de Biblioteques, Carme Renedo, presentaran el projecte Imagina la Biblioteca Pública del Segle XXI.