Sala de premsa

Els governs català i balear presenten el programa 'Tasta'm', que distribuirà primers capítols de novetats editorials als transports públics

query_builder   7 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Els governs català i balear presenten el programa 'Tasta'm', que distribuirà primers capítols de novetats editorials als transports públics

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras; la consellera d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, Bàrbara Galmés, i el director general del Transport Terrestre de la Generalitat de Catalunya, Manuel Villalante; presentaran el proper dilluns, 10 de novembre, el programa Tasta’m, orientat a fomentar la lectura i promoure la producció editorial en llengua catalana.
 
L’acte, que tindrà lloc a les 11.00 hores al vestíbul de l’estació de metro Universitat (L2), a Barcelona, també comptarà amb la presència d’escriptors, de representants dels gremis i associacions d’editors i llibreters, i de representants dels transports públics de Catalunya i de les Illes Balears. També assistiran a l'acte el secretari de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Eduard Voltas, i la delegada de Literatura del Govern de les Illes Balears, Maria Joana Canyelles.
 
El programa Tasta’m, que s’emmarca en els plans de foment de la lectura d’ambdós governs, editarà opuscles amb els primers capítols de novetats editorials en català i els distribuirà entre els usuaris del transport públic.
 

11:00|.Vestíbul principal de l'estació de metro Universitat (L2). Entrada per plaça Universitat. |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras; la consellera d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, Bàrbara Galmés, i el director general del Transport Terrestre, Manuel Villalante, presentaran el programa 'Tasta'm', que distribuirà primers capítols de novetats editorials als transports públics.