Sala de premsa

Jornades de debat sobre les bones pràctiques per al foment de la pau a les entitats del tercer sector

query_builder   11 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jornades de debat sobre les bones pràctiques per al foment de la pau a les entitats del tercer sector

Dimecres, 12 de novembre, a les 18.30 h, el director de l'Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, inaugurarà la jornada "La cultura de pau com a valor de les entitats del tercer sector català"
La trobada, que compta amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i de Drets Humans, reunirà experts d’ONG per debatre entorn la presència de la cultura de pau les activitats de les organitzacions del tercer sector
 
El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, inaugurarà dimecres, 12 de novembre de 2008 (18.30 h), la jornada “La cultura de pau com a valor de les entitats del tercer sector català”, en la qual es debatrà sobre el foment de la cultura de la pau en les entitats del tercer sector. També participarà en la inauguració la coordinadora de l’Observatori del Tercer Sector, Núria Valls. 
En la jornada, organitzada per l’Observatori del Tercer Sector amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i de Drets Humans de la Generalitat, diverses ONG del tercer sector (mediambiental, cultural, social,...) intercanviaran experiències sobre les bones pràctiques i la presència de la cultura de pau en les seves actuacions. També es presentaran tres de les experiències recollides en la publicació “Bones pràctiques de foment de la pau a les entitats del tercer sector”, editada per l’Observatori. Intervindran en la presentació, Sílvia Omedes (Fundació Photographic Social Vision), qui parlarà del genocidi de Guatemala; Jordi Calvo (Centre d’estudis per a la pau J.M Delàs), que parlarà de “BBVA sense armes”; i Martí Olivella (Nova, Centre per a la Recerca i la Innovació Social), que tractarà sobre el “Castell per la pau”.
 
L’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat és la unitat del govern que s’encarrega de les politiques públiques de promoció de la pau. Entre altres actuacions, l’Oficina dóna suport, a través d’una línia de subvencions anual, a activitats d’entitats sense afany de lucre per al foment de la cultura de la pau i dels drets humans.
 
L’acte és obert al públic però cal confirmar l’assistència per telèfon (93 217 72 97 -Observatori del Tercer Sector) o enviant el full d’inscripció a través de la web www.observatoritercersector.org.

18:30|.Observatori del Tercer Sector (c. de les Carolines, 10)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, inaugurarà la jornada “La cultura de pau com a valor de les entitats del tercer sector català”, en la qual es debatrà sobre el foment de la cultura de la pau en les entitats del tercer sector.