Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, participa en una prova pilot de vot electrònic a Sant Andreu de Llavaneres

query_builder   11 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, participa en una prova pilot de vot electrònic a Sant Andreu de Llavaneres

L'Àrea de Processos Electorals del Departament tutela aquest projecte d'Ajuntament Jove que és pioner a Catalunya
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, participarà en la jornada d’obertura de les votacions electròniques del projecte Ajuntament Jove de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) demà dimecres, 12 de novembre.
 
El secretari general Jaume Oliveras presidirà la mesa custòdia, formada també per l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera; el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo; el periodista Espartac Peran, i el meteoròleg de TV3 Dani Ramírez. Tots ells seran presents en l’acte d’obertura de les votacions, que s’iniciarà a les 13 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. També hi assistiran les cinc candidatures que concorren a les eleccions.
 
L’Ajuntament Jove és un projecte pioner a Catalunya, en què els adolescents de 14 a 18 anys del municipi elegiran un govern municipal juvenil a través del vot electrònic. Per a l’Àrea de Processos Electorals del Departament de Governació i Administracions Públiques, que tutela tot el procés, es tracta d’una prova pilot per experimentar amb un sistema de votacions més avançat.

13:00|.Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres (pl. de la Vila, 1)|Sant Andreu de Llavaneres (El Maresme)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, participarà en la jornada d’obertura de les votacions electròniques del projecte Ajuntament Jove.