Sala de premsa

Governació explica als alcaldes de les comarques de l'Alt Pirineu i Aran com gestionar els equipaments municipals

query_builder   11 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Governació explica als alcaldes de les comarques de l'Alt Pirineu i Aran com gestionar els equipaments municipals

La jornada tindrà lloc a l'Arxiu Comarcal de Sort dijous 13 de novembre
El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Direcció General d’Administració Local, realitza a Sort, dijous, 13 de novembre, la darrera de les jornades per presentar la guia per a l’elaboració d’estudis de viabilitat per equipaments municipals no obligatoris. Amb aquestes jornades, el Departament vol difondre el contingut d’aquesta guia, una eina que és de gran utilitat per a la gestió interna local.
 
D’altra banda, la convocatòria per a la formulació del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012, estableix que les actuacions que no tinguin caràcter de mínim i obligatori han de disposar d’un estudi de viabilitat de la seva gestió. Aquest requisit és una novetat que es va introduir per primera vegada en la convocatòria de l’any passat dels ajuts previstos pel PUOSC.
 
Segons el Director General d’Administració Local, Carles Bassaganya, “aquest tipus de jornada ha de servir per acompanyar als ajuntaments a fer equipaments que no només puguin construir, sinó que sobretot puguin mantenir i ser sostenibles per les finances de l’administració que l’impulsa” La jornada comptarà amb la presència del coordinador dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, el subdirector general de cooperació local, Jordi Cots i l’exposició de la guia serà a càrrec de la Fundació Privada Institut Ildefons Cerdà.

10:30|.Arxiu Comarcal. C/ Joaquim Sostres, s/n|Sort (El Pallars Sobirà)

Governació explica als alcaldes de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran com gestionar els equipaments municipals