Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització de la plaça de Josep Espona de Balenyà

query_builder   13 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització de la plaça de Josep Espona de Balenyà

Les obres han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 111.544 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la primera fase de les obres d’urbanització de la plaça de Josep Espona de Balenyà (Osona) divendres, 14 de novembre, a les 11 hores. En la inauguració, estarà acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega i del coordinador dels serveis territorials del Departament de Governació a la Catalunya Central, Antoni Casassas.
 
La primera fase d’aquesta obra ha estat finançada amb 111.544 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).  L’obra, que té un pressupost de 737.330 euros, inclou una rambla de vianants i un conjunt de plataformes a diferents nivells destinades a zones de jocs, al mercat setmanal, a una font, a un bar i un quiosc, entre d’altres. La superfície de l’àmbit d’actuació corresponent a aquesta primera fase d’execució és de 2.569 metres quadrats.
 
Abans de la inauguració, a les 10.30 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà a l’ajuntament de Balenyà, on signarà en el Llibre d’Honor i, acompanyat per l’alcalde, Tomàs Girvent, visitarà les instal·lacions.

11:00|.Plaça de Josep Espona|Balenyà (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres de remodelació de la plaça de Josep Espona.