Sala de premsa

El conseller Baltasar visita diverses actuacions desenvolupades al Pla d'Urgell i al Segrià

query_builder   13 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baltasar visita diverses actuacions desenvolupades al Pla d'Urgell i al Segrià

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, visitarà demà  divendres, 14 de novembre, diverses actuacions desenvolupades pel Departament a la demarcació de Lleida.
 
A les 12.30 h, el conseller visitarà les instal·lacions de l’Estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) d’Ivars d’Urgell, a la comarca del Pla d’Urgell. Acompanyaran el conseller el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Reñé, i l’alcalde d’Ivars d’Urgell, Ramon Maria Guiu. En acabar la visita, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
A les 16.25 h, el conseller es desplaçarà a les promocions d’habitatges amb protecció oficial de Balàfia i de Pardinyes, a Lleida. En acabar la visita a la promoció de Balàfia, el conseller Baltasar atendrà els mitjans de comunicació.
 
Veure accés EDAR d'Ivars d'Urgell

 
               CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE
Visita a l’EDAR d’Ivars d’Urgell
HORA
12.30 h  
LLOC
EDAR d’Ivars d’Urgell.
ACTE
Visita a les promocions de vivendes amb protecció oficial de Balàfia i de Pardinyes
HORA
16.25 h  
LLOC
Promoció de Balàfia. Plaça dels Països Catalans, 2-6. Lleida

12:30|.Ivars d'Urgell|Ivars d'Urgell (El Pla d'Urgell)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar,  acompanyat del president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Joan Reñé, i l'alcalde d'Ivars d'Urgell, Ramon Maria Guiu, visitarà les instal·lacions de l’estació depuradora d’aigües residuals de la localitat, a la comarca del Pla d’Urgell.