Sala de premsa

El conseller Baltasar visita la planta potabilitzadora d'Abrera

query_builder   14 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baltasar visita la planta potabilitzadora d'Abrera

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, visitarà aquest dilluns, 17 de novembre, la planta potabilitzadora d’Abrera on l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL) hi ha dut a terme un pla de millora ambiental consistent en la instal·lació de plaques fotovoltaiques per aprofitar l’energia solar.
 
El Pla de Sostenibilitat pretén, entre d’altres mesures, compensar amb la implantació d’energies renovables l’increment de consum energètic que suposarà per a ATLL la posada en marxa de la dessalinitzadora del Llobregat i de la planta d’Abrera.
 
En arribar a ATLL es visitarà el centre de control, on s'explicarà com funcionen les plaques fotovoltaiques de la potabilitzadora. Després s'anirà a un punt elevat on es podrà veure l'extensió que ocupen les plaques fotovoltaiques.
 
 
Nota: Per tal de facilitar el desplaçament, el Departament de Medi Ambient i Habitatge posa a disposició dels mitjans un minibús que sortirà dilluns a les a les 11 del matí de la cruïlla entre les avingudes de Diagonal i de Sarrià. És necessari confirmar l’assistència al telèfon 93.444.51.30 abans de les 15 hores de demà divendres, 14 de novembre.

12:00|.Planta potabilitzadora d'Abrera (ctra. de Martorell a Olesa, km 4,6)|Abrera (El Baix Llobregat)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat del gerent d'ATLL, Joan Compte, visitarà la planta potabilitzadora d’Abrera on l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat hi ha dut a terme un pla de millora ambiental consistent en la instal·lació de plaques fotovoltaiques per aprofitar l’energia solar.