Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de lliurament dels IV Premis CATCert

query_builder   18 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de lliurament dels IV Premis CATCert

Els Premis CATCert premien a les organitzacions que han impulsat i difós l'ús de la signatura electrònica
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de lliurament dels IV Premis CATCert, dimecres, 19 de novembre, a les 20.30 hores. Convocats per l’Agència Catalana de Certificació, aquest guardons reconeixeran les millors iniciatives en la promoció i l’ús de la signatura electrònica.
 
A l’acte, que tindrà lloc a la Llotja de Mar de Barcelona, hi assistiran també la secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració i presidenta de CATCert, Teresa Aragonés; el secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras; el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el director general de CATCert, Francesc Oliveras.
 
Els premis CATCert són un reconeixement a les organitzacions que han aconseguit, amb algun projecte concret o al llarg de tota la seva trajectòria, impulsar i difondre l'ús de la signatura electrònica.  Dins les categories destaca el guardó per al sector privat i els dos premis per a l'administració local en funció de la seva població.

20:30|.Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de lliurament dels IV Premis CATCert.