Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la celebració del 25è aniversari del Casal de Gent Gran de Manresa

query_builder   19 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la celebració del 25è aniversari del Casal de Gent Gran de Manresa

Lliurarà una placa commemorativa al president de l'Associació Viure i Conviure de Manresa
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presideix la commemoració del 25è aniversari del Casal de Gent Gran de Manresa, el dijous, 20 de novembre, a les 17  hores. A l’acte també hi assistiran el delegat del Govern català a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega; la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró; i el coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Toni Casassas.
 
El conseller Jordi Ausàs tancarà els parlaments de l’acte de commemoració del 25è aniversari del Casal de Gent de Manresa i lliurarà una placa commemorativa al president de l’Associació Viure i Conviure de Manresa, Miquel Medalla. L’acte comptarà també amb la participació de l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí.
 
Després dels parlaments, el conseller visitarà les instal·lacions del casal. Aquest Casal de la Gent Gran ocupa una superfície de 1.488 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i dóna servei a 9.000 usuaris.

17:00|.Casal de la Gent Gran (c. Circumval·lació, 60)|Manresa (El Bages)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presidirà la celebració del 25è aniversari del Casal de Gent Gran de Manresa. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega.