Sala de premsa

Presentació del Pla director mitològic del Pallars Sobirà

query_builder   21 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Pla director mitològic del Pallars Sobirà

El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, presentarà demà, 22 de novembre, el Pla director mitològic del Pallars Sobirà, conjuntament amb el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Vicenç Mitjana, i l’autor de l’esmentat Pla, Pep Coll. L'acte es farà a les 18 hores a l'Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà.
 
El Pla, cofinançat pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, determinarà el conjunt de mites i llegendes del Pallars Sobirà que formen part del patrimoni immaterial d’aquest territori. També n’estudiarà l’actual funcionalitat, que inclou des de l’aportació a la cohesió de la comunitat fins a la potencialitat turística, passant per la incorporació de nous elements lúdics i culturals a les celebracions festives. Per acabar, el Pla incorpora un seguit d’elements de metodologia aplicada a l’estudi, conservació, difusió i recreació dels mites i llegendes.

18:00|.Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà (Camí de la Cabanera, s/n) |Sort (El Pallars Sobirà)

El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, presentarà el Pla director mitològic del Pallars Sobirà, conjuntament amb el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Vicenç Mitjana, i l’autor de l’esmentat Pla, Pep Coll.