Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix un acte d'homenatge als 1.800 alumnes de les CiberCaixa dels casals de gent gran

query_builder   24 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix un acte d'homenatge als 1.800 alumnes de les CiberCaixa dels casals de gent gran

Farà el lliurament de diplomes demà dimarts, 25 de novembre, a les 17 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el director general de la Fundació La Caixa, Jaume Lanaspa, presidiran l’acte de lliurament de diplomes als 1.800 alumnes de les CiberCaixa informàtiques situades als casals de gent gran de la Secretaria d’Acció Ciutadana, dimarts, 25 de novembre, a les 17 hores. Les CiberCaixa, fruit de la col·laboració entre la Secretaria d’Acció Ciutadana i la Fundació “la Caixa”, són espais que faciliten l’accés a les noves tecnologies mitjançant la realització de cursos d’informàtica i el suport a l’autoaprenentatge.
 
A l’acte, que tindrà lloc a l’annex del Palau Sant Jordi, hi assistiran també el  secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis i la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró entre d’altres.
 
El conveni entre la Secretaria d’Acció Ciutadana i la Fundació “la Caixa” es va iniciar l’any 1997. Des d’aleshores, aquest acord de col·laboració ha permès que 40 casals de gent gran ampliïn i millorin la seva oferta d’activitats culturals i formatives, i que 26 d’ells disposin de CiberCaixa.

17:00|.Annex del Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5-7)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presidirà l'acte d’homenatge als 1.800 alumnes de les CiberCaixa dels casals de gent gran.