Sala de premsa

Presentació del programa formatiu Tallers per a la Festa als alcaldes de la comarca d'Osona

query_builder   26 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del programa formatiu Tallers per a la Festa als alcaldes de la comarca d'Osona

El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila; el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Barcelona, Jordi Roca, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, presentaran demà als alcaldes de la comarca d’Osona el programa formatiu Tallers per a la festa.
 
Davant el repte de mantenir viva l’activitat tradicional amb tots els seus elements i d’obrir noves vies i possibilitats d’expressió, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació vol posar a l’abast dels ajuntaments i dels diferents col·lectius i associacions les eines necessàries perquè la festa i la tradició puguin expressar-se plenament.
 
Tallers per a la festa ofereix als ajuntaments i les entitats un conjunt d’eines dirigides a fer possible un projecte de creació, recuperació o millora d’una festa o element festiu. El programa s’emmarca en el projecte Escola Catalana de la Cultura Popular, que organitza el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, amb la col·laboració de l’associació SOLC, Música i Tradició al Lluçanès. A la presentació també hi assistirà un representant de l’associació SOLC i Música i Tradició al Lluçanès.

13:00|.Consell Comarcal d'Osona. Carrer Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5.|Vic (Osona)

Presentació del programa Tallers per a la festa