Sala de premsa

El Departament de Governació i la Diputació de Lleida amplien la col·laboració per promoure l'ús de les TIC en els ens locals

query_builder   27 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Governació i la Diputació de Lleida amplien la col·laboració per promoure l'ús de les TIC en els ens locals

El conseller Jordi Ausàs també presentarà el Pla Garrigues Connecta a les Borges Blanques el divendres 28 de novembre
El Departament de Governació i Administracions Públiques i la Diputació de Lleida ampliaran la seva col·laboració per a la promoció i el desenvolupament de projectes i serveis d’administració electrònica en les administracions locals catalanes. El conseller Jordi Ausàs i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, signaran un acord amb aquest objectiu a la seu de la Diputació, divendres, 28 de novembre, a les 11 hores.
 
Amb aquest nou acord, s’amplia el que ja va ser signat l’any passat entre el Consorci AOC i les diputacions catalanes. Durant la signatura, el conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat de la secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració, Teresa Aragonès i del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol.

Després, a les 12 hores, el conseller Jordi Ausàs presentarà el Pla Garrigues Connecta a la seu del centre cívic de les Borges Blanques. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Josep Lluís Balsells acompanyaran el conseller en la presentació. Posteriorment, a les 13.30 el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de les Borges Blanques i, després de signar en el Llibre d’Honor, es reunirà amb l’alcalde i la resta de membres el consistori. 

11:00|.Diputació de Lleida (c. del Carme, 26)|Lleida (El Segrià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, signaran un acord per ampliar l’ús de les TIC en els ens locals.