Sala de premsa

294 persones del Maresme i del Barcelonès participen en el sopar del Programa "Noces d'Or"

query_builder   28 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

294 persones del Maresme i del Barcelonès participen en el sopar del Programa "Noces d'Or"

Aquest programa homenatja i suposa un reconeixement a les parelles que celebren 50 anys de convivència
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, presideix el sopar del Programa “Noces d’Or” amb la gent gran del Maresme i del Barcelonès dissabte, 29 de novembre, a Santa Susanna (Maresme). Aquest programa homenatja les parelles que celebren els cinquanta anys de matrimoni o de convivència. Dels convidats, 188 provenen del Maresme  i 106 del Barcelonès.
 
El Programa “Noces d’Or”, organitzat pel Departament de Governació, el va crear la Generalitat de Catalunya l’any 1989 i consisteix en una estada de cinc dies i quatre nits a Santa Susanna, on s’organitzen tot un conjunt d’activitats fonamentades en el fet convivencial de la parella. El Programa es basa en l’atenció i la dinamització de la gent gran i, alhora, suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i que han fet possible la construcció del nostre país amb el seu testimoni de convivència.
 
Aquest any està previst que hi participin prop de 5.100 persones d’arreu de Catalunya, distribuïdes en diferents torns. Les activitats que es duen a terme durant els dies de l’estada estan organitzades i coordinades per un grup d’educadors de la Fundació Pere Tarrés.

21:00|.Hotel Sirius (av. del Mar, 18)|Santa Susanna (El Maresme)

El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, presidirà el sopar del Programa “Noces d’Or” amb la gent gran del Maresme i del Barcelonès. Hi participaran 294 persones d'ambdues comarques.