Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de condicionament de l'Ajuntament d'Organyà

query_builder   28 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de condicionament de l'Ajuntament d'Organyà

També visitarà la Fira de Sant Andreu, on participarà en el lliurament de trofeus als millors exemplars del bestiar exposat en la XIV Mostra
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Maria Ardanuy, inaugurarà les obres de condicionament de la sala noble de l’Ajuntament d’Organyà (Alt Urgell), diumenge, 30 de novembre, a les 12 hores. Amb un pressupost de 20.000 euros, la rehabilitació d’aquest espai ha estat finançada amb 10.803 euros del Departament de Governació.
 
Després de signar en el Llibre d’Honor, el conseller Jordi Ausàs inaugurarà la sala noble de l’Ajuntament d’Organyà i tot seguit es traslladarà al recinte de la Fira. Acompanyat de l’alcalde d’Organyà, Antoni Fiol, visitarà les diferents carpes i participarà en el lliurament de trofeus als millors exemplars del bestiar exposat en la XIV Mostra.

12:00|.Ajuntament d'Organyà (ctra. de Lleida, 21)|Organyà (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Maria Ardanuy, inaugurarà les obres de condicionament de la sala noble de l’Ajuntament d’Organyà.