Sala de premsa

Inauguració de l'exposició documental "Veus de l'exili intern" que ha comptat amb el suport de la Generalitat

query_builder   31 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de l'exposició documental "Veus de l'exili intern" que ha comptat amb el suport de la Generalitat

Dimarts 4 de novembre de 2008, a les 19.30 h, a l'Espai Eart de Barcelona
Dimarts 4 de novembre de 2008, a les 19.30 hores, s’inaugurarà l’exposició “Veus de l’exili intern” a l’Espai Eart de Barcelona. Es tracta d’una videoinstal·lació documental d’entrevistes a persones que van viure la Guerra Civil.
 
El documental, a càrrec del realitzador Aymar del Amo i produït per l’associació Cultural Drop, ha comptat amb el suport de la Direcció General de la Memòria Democràtica de la Generalitat i amb la col·laboració de l’associació Experimentem amb l’Art. “Veus de l’exili intern” es podrà veure fins a l’11 de novembre a l’Espai Eart (Torrijos, 68).

A través del testimoni de dones i homes que van lluitar en la Guerra Civil espanyola, “Veus de l’exili intern”exposa la història de persones que es van quedar a viure al país durant la dictadura franquista amb l’anhel del que podria haver estat la seva vida si haguessin guanyat la guerra. El nexe comú entre ells és la seva amistat amb Josep del Amo Ribera, avi del realitzador. “Veus de l’exili intern” neix del projecte de pel·lícula documental en què està treballant Aymar del Amo anomenat Estudiant de la vida.
 
En la presentació participaran el cap de l’Àrea de Difusió, Projectes i Assessorament Històric de la DG de la Memòria Democràtica, Ignasi Sardà, el realitzador Aymar del Amo, i el membre de l’associació Experimentem amb l’Art, Víctor Lobo.

19:30|.Espai Eart (C/.Torrijos, 68)|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració de l'exposició documental "Veus de l'exili intern"