Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa una visita institucional a la Coma i la Pedra

query_builder   5 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa una visita institucional a la Coma i la Pedra

Mantindrà dues reunions de treball a la seu de l'ajuntament dijous, 6 de novembre
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, farà una visita institucional al municipi de la Coma i la Pedra (Solsonès), dijous, 6 de novembre. En la visita, estarà acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya central, Jordi Fàbrega i del coordinador dels serveis territorials del Departament de Governació a la Catalunya Central, Antoni Casassas.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a l’ajuntament de la Coma i la Pedra a les 18 hores i, després de signar en el Llibre d’Honor, es reunirà amb l’alcalde, Marc Escarré, amb els regidors i amb els propietaris de l’estació d’esquí de Port del Compte. Després, a les 19 hores, el conseller Jordi Ausàs es reunirà en el mateix ajuntament amb els alcaldes de Sant Llorenç de Morunys, Joan Enric Roures; de Guixers, Marià Chaure; de Navés, Josep Maria Casafont i de la Coma i la Pedra, Marc Escarré.

18:00|.Ajuntament (pl. de l'Ajuntament, 1)|Coma i la Pedra (El Solsonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, farà una visita institucional a la Coma i la Pedra.