Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, lliura els Premis Voluntariat 2008 i el Premi Eliseu Colomer

query_builder   10 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, lliura els Premis Voluntariat 2008 i el Premi Eliseu Colomer

L'acte es farà a l'auditori del Palau de la Generalitat, el dijous, 11 de desembre, a les 18 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, lliurarà dijous, 11 de desembre, els Premis Voluntariat 2008 i el primer Premi Eliseu Colomer en el marc del Dia Internacional del Voluntariat que es commemora cada 5 de desembre i que va néixer a instàncies de Nacions Unides a mitjans dels anys vuitanta. En l’acte, que se celebrarà al Palau de la Generalitat, hi participaran també, el secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis i la vicepresidenta del Consell del Voluntariat, Maria Assumpció Vilà.
 
Durant l’acte, el conseller Jordi Ausàs lliurarà els Premis Voluntariat 2008, que enguany arriben a la setzena edició, en les seves tres modalitats: projectes en l’àmbit nacional, projectes en l’àmbit local i comarcal i el premi per votació popular. Després, lliurarà el guardó de la primera edició del nou Premi Eliseu Colomer, en l’àmbit del voluntariat de la gent gran activa.
 
Els Premis Voluntariat es va crear a iniciativa del Govern català amb un doble objectiu: possibilitar un reconeixement social i institucional del voluntariat, i premiar i impulsar les actuacions de les associacions que contribueixen a fer una societat més justa i solidària.
 
Aquest any s’afegeix el Premi Eliseu Colomer, que vol ser un reconeixement a les activitats de voluntariat de l’àmbit de la gent gran adreçades a la recuperació dels valors socials, culturals i de ciutadania al nostre país, i a la seva difusió, en especial, entre els col·lectius nouvinguts de Catalunya.

18:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, lliurarà els Premis Voluntariat 2008 i el Premi Eliseu Colomer.