Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, col·loca la primera pedra de l'oficina de turisme de l'Alta Anoia

query_builder   11 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, col·loca la primera pedra de l'oficina de turisme de l'Alta Anoia

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 265.353 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, col·loca la primera pedra del centre de desenvolupament turístic a l’Alta Anoia situat al municipi de els Prats de Rei, dijous 11 de desembre, a les 16.30 hores. A l’acte també hi seran presents el president de l’Àrea de desenvolupament econòmic de la Diputació de Barcelona, Teo Romero, el president del Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia, Pere Masana i l’alcalde de els Prats del Rei, Francesc Duocastella.
 
Abans de l’acte, a les 14.30 hores, el director general mantindrà un dinar de treball amb el president del Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia, juntament amb els alcaldes de la comarca i els membres de la junta executiva del Consorci.
 
Un projecte ambiciós
 
El Consorci de Promoció Turística de l’Alta Anoia crea aquest centre de desenvolupament turístic a l’Alta Anoia per tal de disposar d’una Oficina de Turisme permanent i ubicada a peu de carretera. En el mateix edifici està previst ubicar un centre de BTT, una agrobotiga, un taller de multiartesania i la pròpia seu del Consorci.
 
Les obres tenen un pressupost de 604.019 euros. El Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha aportat un total de 265.353 euros, a través del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC), entre els anys 2004 i 2008.

16:30|.Oficina de Turisme (Passeig Josep Maria Llobet, ctra. C1412)|Prats de Rei (Anoia-Penedès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, col·locarà la primera pedra de l’oficina de turisme de l’Alta Anoia.