Sala de premsa

Presentació del Pla especial del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

query_builder   10 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Pla especial del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

.
La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, i el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Girona, Emili Santos, presentaran demà dijous, 11 de desembre, davant la Junta de Protecció del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el Pla especial del Parc.
Aquest Pla especial és l’instrument que permetrà planificar la gestió amb un programa d’actuacions al Parc per un període de 8 anys, i té una sèrie d’objectius adreçats a garantir la conservació i millora dels valors naturals del Parc i a regular-ne els usos turístics, recreatius, esportius, educatius i científics.
Un cop finalitzada la reunió de la Junta, cap a les 12:30 h, la directora general i el director dels Serveis Territorials atendran els mitjans de comunicació per explicar els continguts del Pla especial.

12:30|.El Cortalet (ctra. de Sant Pere Pescador, km 13,6)|Castelló d'Empúries (L' Alt Empordà)

La directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a Girona, Emili Santos, presentaran davant la Junta de Protecció del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà el Pla especial del Parc.