Sala de premsa

Interior informa als alcaldes del Solsonès sobre la investigació en relació a les denúncies de suposats vols d'avionetes que llançaven iodur de plata

query_builder   10 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Interior informa als alcaldes del Solsonès sobre la investigació en relació a les denúncies de suposats vols d'avionetes que llançaven iodur de plata

Demà, a les 18:00 hores, a l'ajuntament de Solsona
El director dels serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, a la Catalunya Central, Carles Llussà, es reunirà demà dijous, 11 de desembre, a les 17:00 hores, amb alcaldes del Solsonès i representants dels Mossos d’Esquadra per informar de les diligències instruïdes per l’OAC de la comissaria de Solsona en relació als suposats vols d’avionetes en dies de tempestes des del mes de maig fins a dia d’avui. El departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació es va comprometre a explorar totes les possibles vies i informar-ne al representants institucionals del Solsonès.
 
A la reunió participaran l’alcalde de Solsona, Xavier Jounou, el president del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure, l’alcalde de Llobera, Josep Colell, l’alcalde de Pinell del Solsonès, Benjamí Puig, l’alcaldessa de Castellar de la Ribera, M. Teresa Canal, l’alcalde d’Olius, Ramon Sala, i el president de l’ADF Sòl Verd, Ermengol Riart. Per part del cos de mossos d’esquadra hi assistiran el cap de la Regió Policial Central, Miquel Esquius, el cap de l’ABP del Solsonès, Joan Carles Vidal, i el cap d’investigació de l’ABP del Solsonès, Francesc Lunar.
 
Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de l’inici de la reunió, a les 17:00 hores.
 
A les 18:00 hores, l’alcalde de Solsona, Xavier Jounou, el director dels serveis territorials del departament d’Interior a la Catalunya Central, Carles Llussà i el cap de la Regió Policial Central, Miquel Esquius, atendran els mitjans de comunicació en roda de premsa.
 
 
 

18:00|.Ajuntament (c. Castell, 20)|Solsona (El Solsonès)

El director dels serveis territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central, Carles Llussà, es reunirà amb alcaldes del Solsonès i representants dels Mossos d’Esquadra per informar de les diligències instruïdes en relació a les denúncies de suposats vols d’avionetes que llançaven iodur de plata.