Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres de l'Alt Penedès

query_builder   11 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres de l'Alt Penedès

A Subirats visitarà el cobriment de la pista d'Ordal, que serà subvencionada amb més de 230.000 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC)
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran divendres, 12 de desembre, els municipis de Subirats, Font Rubí i Pla del Penedès, tots tres de la comarca de l’Alt Penedès.
 
A Subirats, a les 12 hores, el secretari general i el director dels Serveis Territorials seran rebuts per l’alcalde, Antoni Solé. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes que rebran subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) fins al 2012.
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.45 hores al mateix Ajuntament. Tot seguit, les autoritats es desplaçaran fins a la pista d’Ordal, un equipament que rebrà més de 230.000 euros per al seu cobriment, i la llar d’infants de Sant Pau, que s’ampliarà properament i es finançarà amb 100.000 euros del PUOSC.
 
Abans, a les 9 hores, Jaume Oliveras i Joan Rabasseda visitaran l’Ajuntament de Font Rubí, on es reuniran amb l’alcalde, Xavier Lluch, i visitaran els carrers del Torrentet i de Mossèn Vicenç Marí, que van rebre 137.479 euros de l’anterior PUOSC per al seu arranjament. Al Pla del Penedès, a les 10.30 hores, es reuniran amb l’alcalde, Alfred Martínez, i visitaran el futur casal d’avis, una obra que també rebrà finançament del nou PUOSC.

12:45|.Ajuntament (c. Ponent, 13)|Subirats (L' Alt Penedès)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, visitarà diverses obres de l'Alt Penedès. L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.45 hores a l'Ajuntament de Subirats.