Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, es reuneix amb els ajuntaments de Palamós i Palafrugell

query_builder   11 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, es reuneix amb els ajuntaments de Palamós i Palafrugell

Al final de la reunió, en la qual es parlarà sobre la jurisdicció de les illes Formigues, hi haurà una atenció als mitjans
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del departament a Girona, Mireia Mata, es reuneix amb l’alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, i l’alcalde Palafrugell, Lluís Medir, demà divendres, 12 de desembre, a les 9.30 hores, a la seu de la Delegació del Govern a Girona.
 
Aquesta reunió amb aquests dos municipis del Baix Empordà servirà per parlar de l’acord pres a la Comissió de Delimitació Territorial respecte la jurisdicció de les illes Formigues i per informar sobre els tràmits legals que encara ha de seguir tot el procés, abans que el govern de la Generalitat prengui l’acord.
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà en acabar la reunió, a les 10.30 hores. Uns minuts abans de que finalitzi es podran agafar imatges de la reunió.

10:30|.Delegació del Govern (Gran Via de Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials a Girona, Mireia Mata, es reunirà amb l’alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, i l’alcalde Palafrugell, Lluís Medir. Aquesta reunió servirà per parlar de l’acord pres a la Comissió de Delimitació Territorial respecte la jurisdicció de les Illes Formigues.