Sala de premsa

El concert de Nadal que organitza el Departament de Governació a Tortosa oferirà un repertori de música i dansa tradicional de les Terres de l'Ebre

query_builder   11 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El concert de Nadal que organitza el Departament de Governació a Tortosa oferirà un repertori de música i dansa tradicional de les Terres de l'Ebre

Aquest any el concert serà a càrrec del grup Saragatona, format per un trentena de persones d'arreu de les Terres de l'Ebre i del Baix Maestrat
El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, presidirà el Concert de Nadal que organitza el departament aquest any a l’auditori Felip Pedrell dels jardins de Salvador Videllet, a Tortosa (Baix Ebre), demà divendres, 12 de desembre, a les 21.30 hores. Al concert també assistirà l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el delegat del Govern català a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó.
 
El Departament de Governació i Administracions Publiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, celebra I'arribada del Nadal amb aquesta activitat d'agraïment a totes les persones usuàries dels equipaments del Departament i a les entitats i les associacions que treballen cada dia durant tot l’any.
 
El concert, en un clar exemple de recuperació de la cultura popular, anirà a càrrec del grup ebrenc Saragatona que interpretaran jotes i altres danses tradicionals de les Terres de l’Ebre com la jota de Tivenys, la jota de Paüls i la dansada de Gandesa, entre altres.
 
Format per una trentena de persones d’arreu de les Terres de l’Ebre i del Baix Maestrat, el grup de música i dansa tradicional Saragatona oferirà un espectacle de jotes i dansades amb interpretacions i arranjaments recuperats, reinventats i, inclús, creats de bell nou pels músics del grup.

21:30|.Auditori Felip Pedrell. Jardins de Salvador Videllet, 1|Tortosa (El Baix Ebre)

El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, presidirà el Concert de Nadal que organitza el departament a Tortosa.