Sala de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació participa en la roda de premsa de balanç del Festival Temporada Alta 2008

query_builder   11 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació participa en la roda de premsa de balanç del Festival Temporada Alta 2008

Joan Manuel Tresserras també visitarà el Castell de Montsoriu, a Arbúcies, i presentarà el llibre 'Memòries d'un segle d'or' de Joan Triadú, a Girona
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, participarà demà divendres, 12 de desembre, en la roda de premsa de balanç de la XVII edició del Festival Temporada Alta. El conseller també visitarà el Castell de Montsoriu, a Arbúcies, i presentarà l’obra Memòries d’un segle d’orde Joan Triadú, a Girona.
 
A les 10 hores, el conseller Tresserras visitarà el Castell de Montsoriu, a Arbúcies. L’acompanyaran en la visita l’alcalde d’Arbúcies, Roger Zamorano; l’alcalde de Sant Feliu de Buixalleu i membre del Consell Comarcal de la Selva, Josep Roquet; l’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot; el subdirector general del Patrimoni Arquitectònic, Josep Manuel Rueda; el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Girona, Miquel Sitjar, i el director del Museu de la Gabella d’Arbúcies, Quim Mateu.
 
El Castell de Montsoriu, considerat per molts especialistes com el millor castell gòtic de Catalunya, es troba situat al damunt d’un turó de 632 metres, en el sector de llevant del massís del Montseny. Actualment és propietat del Consell Comarcal de la Selva, i està gestionat pel Patronat del Castell de Montsoriu, constituït l'any 1994. Aquest patronat és l'òrgan públic que té cura de la gestió del monument, i està format pels ajuntaments d'Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu, el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, el Museu Etnològic del Montseny, l'Associació d'Amics del Castell de Montsoriu, dos vocals de reconegut prestigi i un representant de l'antiga propietat.
 
Un cop acabada la visita, el conseller es desplaçarà fins a Girona, on participarà en la roda de premsa de balanç del Festival Temporada Alta 2008. La roda de premsa es farà a les 12 hores al Bar del Teatre Municipal de Girona i comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans; el primer tinent d’alcalde de Salt, Joan Boada; la tinenta d’alcalde de Cultura i Educació de Girona, Lluïsa Faxedas i el director del Festival, Salvador Sunyer. Prèviament, a les 11.45 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges a la platea del Teatre Municipal.
 
A les 19 hores, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació presentarà l’obra Memòries d’un segle d’or, de Joan Triadú, a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona. També intervindran en la presentació Xavier Mallafré, director general del Grup62; David Pagès, activista cultural i escriptor, i l’autor, Joan Triadú.
 
 
 
Convocatòria
Acte  >>   
Visita a Girona i Arbúcies
Dia >>
Divendres, 12 de desembre de 2008
Hores
i Llocs >>
  • 10.00 hores: Visita al Castell de Montsoriu. Arbúcies. 
  • 12.00 hores: Roda de premsa de balanç del Festival Temporada Alta. Bar del Teatre Municipal. Plaça del Vi, 1. Girona. 
  • 19.00 hores: Presentació de l’obra Memòries d’un segle d’or,de Joan Triadú. Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona. Plaça de l’Hospital, 6. Girona.

12:00|.Bar del Teatre Municipal (Plaça del Vi, 1)|Girona (El Gironès)

Roda de premsa de balanç de la XVII edició del Festival Temporada Alta