Sala de premsa

Lliurament de premis del VII concurs de fotografia del Parc Natural del Delta de l'Ebre

query_builder   12 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament de premis del VII concurs de fotografia del Parc Natural del Delta de l'Ebre

També s'inaugura l'exposició Funcions vitals de les zones humides
El Parc Natural del Delta de l’Ebre difondrà demà dissabte, 13 de desembre, els guanyadors dels premis de la setena edició del Concurs de fotografia sobre les àrees litorals i zones humides de la Mediterrània, dotat amb 4.400 € en premis.
 
El concurs, de caràcter bianual, es fa des de l’any 1995. Aquesta edició ha comptat amb la participació de 43 fotògrafs, amb un total de 510 imatges, classificades en 4 apartats: flora, fauna, paisatge i activitats humanes.
 
Els objectius del certamen són fomentar la fotografia basada en els valors naturals, estètics i humans del litoral i les zones humides de la Mediterrània, i difondre el respecte i el coneixement envers la problemàtica de conservació d’aquests fràgils, però al mateix temps rics, espais naturals. Aquest concurs és organitzat pel Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament de Medi Ambient i Habitatge amb la col·laboració de la Fundació Caixa de Tarragona, l’Ajuntament d’Amposta i el Delta Hotel.
 
Des de demà, també es podrà veure l’exposició Funcions vitals de les zones humidesque selecciona les millors imatges del concurs. Les entitats que vulguin disposar temporalment de l’exposició resultant d’aquesta selecció de 50 imatges podran sol·licitar-la al Parc. L’exposició és formada per 14 plafons de 2 x 1 m, fàcilment muntables i transportables.

20:00|.Biblioteca Sebastià Arbó. Carrer del Castell, 13-15|Amposta (El Montsià)

Lliurament dels premis del VII Concurs de fotografia del PN del Delta de l’Ebre