Sala de premsa

Governació i el Consell Comarcal del Ripollès signen un conveni per oferir serveis d'assistència jurídica, econòmica i tècnica

query_builder   15 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Governació i el Consell Comarcal del Ripollès signen un conveni per oferir serveis d'assistència jurídica, econòmica i tècnica

La signatura tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal del Ripollès demà dimarts, 16 de desembre, a les 18 hores
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, signen demà dimarts, 16 de desembre, un conveni per oferir els Serveis d’Assistència Juridico-econòmica i Tècnica (SAT) als municipis del Ripollès. A la signatura hi seran presents la directora del Departament a Girona, Mireia Mata, i el subdirector general d’assistència jurídica i règim local, Josep Martínez.
 
A través d’aquest conveni, el Consell Comarcal del Ripollès garanteix exercir les funcions de secretaria i de control i fiscalització reservades als funcionaris amb habilitació de caràcter estatal als municipis que hagin estat eximits de prestar per si mateixos aquest servei. També es garantirà en aquelles altres corporacions locals que circumstancialment tinguin vacants aquests llocs de treball, de manera que requereixen el suport i assessoria tècnica per part del servei de SAT d’aquest consell comarcal. El conveni serà vigent de forma prorrogada durant un període de tres anys.
 
Prèviament, a les 16.15 hores, el director general Carles Bassaganya, juntament amb la directora Mireia Mata, anirà a Vallfogona de Ripollès, on visitarà el dipòsit de la Solana del Puig-sec, que s’ha començat a construir, i el centre cívic municipal.

18:00|.Consell Comarcal del Ripollès (Carrer del Progrés, 22)|Ripoll (El Ripollès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, signaran un conveni per oferir els Serveis d’Assistència Juridico-econòmica i Tècnica (SAT) als municipis del Ripollès.