Sala de premsa

Conferència "La vigència dels Drets Humans" a càrrec del fiscal i comissionat de l'ONU contra la impunitat a Guatemala, Carlos Castresana

query_builder   16 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Conferència "La vigència dels Drets Humans" a càrrec del fiscal i comissionat de l'ONU contra la impunitat a Guatemala, Carlos Castresana

Dijous, 18 de desembre, a les 18.30 h, a la seu del Dept. d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (C/. Diputació, 355. Barcelona)
 
El fiscal i comissionat de l’ONU contra la impunitat a Guatemala, Carlos Castresana,  pronunciarà dijous la conferència “La vigència dels Drets Humans”. Castresana va ser l’ impulsor del judici a Pinochet i ha estat llargament premiat pel seu treball a favor dels drets humans.  La seva conferència s’emmarca en l’acte institucional de commemoració del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans,  organitzat per l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i la Federació d’ONG pels Drets Humans.
 
En l’acte, també es lliurarà el II Premi de recerca en Drets Humans, que atorga l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat.
 

18:30|.Seu del Dept. d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (C/. Diputació, 355. Barcelona)|Barcelona ()

Conferència del comissionat de l'ONU Carlos Castresana sobre la vigència dels Drets Humans