Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita la seu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

query_builder   17 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita la seu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Es reunirà amb el president de la Mancomunitat de Municipis, Jordi Hereu, i assistirà a la reunió amb els portaveus dels grups polítics
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visita la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona el proper dijous, 18 de desembre, a les 11.30 hores. L’objectiu d’aquesta visita és mantenir una reunió amb el president de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, per explicar el contingut de la futura Llei de governs locals i la seva repercussió a l’àmbit metropolità.
 
En l’atenció als mitjans de comunicació, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, i el president de la Mancomunitat, Jordi Hereu, realitzaran una valoració de futura Llei de creació de l’àrea metropolitana de Barcelona.
 
Després, el conseller Jordi Ausàs visitarà les dependències de la Mancomunitat i assistirà a la presentació de les actuacions i funcions de l’ens. A més, assistirà a la reunió amb els portaveus dels grups polítics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

11:30|.Seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (c. 62, número 16, edifici A. Zona Franca)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, on es reunirà amb el president de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.