Sala de premsa

Governació celebra el concert de Nadal de Barcelona a l'església de Santa Maria del Pi

query_builder   16 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Governació celebra el concert de Nadal de Barcelona a l'església de Santa Maria del Pi

Aquest any el concert serà a càrrec del grup Cor Voxalba i el Carrie Lewis Quintet
El conseller del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, presidirà el Concert de Nadal que organitza el Departament a l’església de Santa Maria del Pi de Barcelona, dijous, 18 de desembre, a les 20.30 hores.
 
El Departament de Governació i Administracions Publiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, celebra I'arribada del Nadal amb aquesta activitat d'agraïment a totes les persones usuàries dels equipaments del Departament i a les entitats i les associacions que treballen cada dia durant tot l’any. La 21a edició dels concerts de Nadal de la Secretaria d’Acció Ciutadana enguany s’ha celebrat també a Cervera, Tarragona, Girona i Tortosa.
 
El concert anirà a càrrec del cor Voxalba i el Carrie Lewis Quintet. El cor Voxalba és una agrupació de cambra de veus femenines, formada l’any 1989 i dirigida per Elisenda Carrasco. El seu repertori abasta èpoques i estils molt variats, amb un especial interès per la música del segle XX. Pel que fa a Carrie Lewis, és nascuda a Estats Units i té formació com actriu i cantant.

20:30|.Església de Santa Maria del Pi. Plaça del Pi, s/n. |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, presidirà el Concert de Nadal que organitza el Departament a l’església de Santa Maria del Pi de Barcelona.