Sala de premsa

Chicuelo acaba a Sant Cugat del Vallès la seva gira Diapasión, promoguda per la Generalitat

query_builder   17 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Chicuelo acaba a Sant Cugat del Vallès la seva gira Diapasión, promoguda per la Generalitat

El Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès serà l’escenari del darrer concert de la gira Diapasión, del guitarrista Chicuelo. L’espectacle, que tindrà lloc demà dijous 18 de desembre a les 21 hores, s’ha realitzat sota el paraigua del circuit Ressons a Catalunya, promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
Juan Gómez Chicuelo ha presentat en aquesta gira el seu segon treball en solitari, Diapasión, un recorregut pels diferents palos flamencs: bulerías, fandangos, rumbes, canasteras, tangos… compostos i interpretats, sota la seva direcció, pel seu grup habitual i amb la col·laboració de músics rellevants del jazz a Catalunya.
 
La gira de Diapasión  va començar la seva itinerància el passat 18 de juliol a Premià de Dalt. Abans d’arribar a Sant Cugat del Vallès, Mont-roig del Camp (nucli de Miami Platja), L’Hospitalet de Llobregat, La Seu d’Urgell, Girona, Manresa, Vilafranca del Penedès i Gavà han gaudit dels sons d’una de les guitarres més rellevants del panorama actual del flamenc.
 
Emmarcat dins del projecte Música en Gira, amb el Circuit Ressons a Catalunya, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació vol facilitar la circulació d'una selecció de propostes musicals per tot el país. La gira de Chicuelo és la trenta-setena que ofereix el circuit.

21:00|.Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Pl. Del Centre Cultural, s/n. |Sant Cugat del Vallès (El Vallès Occidental)

Concert de Chicuelo