Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el sopar de cloenda del Programa "Noces d'Or"

query_builder   18 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix el sopar de cloenda del Programa "Noces d'Or"

Més de 5.000 persones han participat en aquest programa que homenatja les parelles que celebren 50 anys de convivència
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat pel secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, presideix el sopar de cloenda del Programa “Noces d’Or” divendres, 19 de desembre, a Santa Susanna (Maresme). Unes 300 persones, provinents majoritàriament de Barcelona, participaran en l’últim sopar del Programa “Noces d’Or”, una iniciativa que homenatja les parelles que celebren els cinquanta anys de matrimoni o de convivència. 
 
L’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal; el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda i el cap del Servei de Programació i Dinamització d’Activitats de la Direcció General d’Acció Cívica, Agustí Vila assistiran al sopar que començarà a les 21 hores a l’Hotel Sirius de Santa Susanna (Maresme).
 
El Programa “Noces d’Or”, organitzat pel Departament de Governació, el va crear la Generalitat de Catalunya l’any 1989 i consisteix en una estada de cinc dies i quatre nits a Santa Susanna, on s’organitzen tot un conjunt d’activitats fonamentades en el fet convivencial de la parella. El Programa es basa en l’atenció i la dinamització de la gent gran i, alhora, suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i que han fet possible la construcció del nostre país amb el seu testimoni de convivència.
 
Aquest any hi han participat un total de 5.100 persones d’arreu de Catalunya, distribuïdes en 17 torns diferents. Les activitats que s’han dut a terme durant els dies de l’estada estan organitzades i coordinades per un grup d’educadors de la Fundació Pere Tarrés.

21:00|.Hotel Sirius (av. del Mar, 18)|Santa Susanna (El Maresme)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el sopar de cloenda del Programa “Noces d’Or”.