Sala de premsa

Presentació de la Caravana dels Drets Humans a Barcelona

query_builder   1 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la Caravana dels Drets Humans a Barcelona

Dimarts, 2 de desembre, a les 12.15 h, al Col·legi d'Advocats de Barcelona
La mostra, que commemora el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, ha rebut el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat (Dep. d’Interior, Relacions Institucionals i Participació)
 
El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat (Dep. Interior, Relacions Institucionals i Participació), Xavier Badia, i la degana del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Sílvia Giménez-Salinas, presentaran demà en roda de premsa l’exposició itinerant Caravana dels Drets Humans, que s’instal·la a Barcelona el pròxim dia 10.
 
La mostra, que pretén difondre els Drets Humans i conscienciar sobre la importància de la seva Declaració Universal, ara fa 60 anys, l’organitzen el Col·legi d’Advocats de Barcelona i el Consejo General de la Abogacia Española i ha rebut el suport de la Generalitat (Of. de Promoció de la Pau i els Drets Humans).

12:15|.Col·legi d'Advocats de Barcelona (c. Mallorca, 283)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, i la degana del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Sílvia Giménez-Salinas, presentaran l’exposició itinerant Caravana dels Drets Humans, que s’instal·la a Barcelona el proper dia 10.