Sala de premsa

El conseller Saura i l'alcalde Hereu inauguren una exposició sobre els Drets Humans al metro de Barcelona

query_builder   1 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura i l'alcalde Hereu inauguren una exposició sobre els Drets Humans al metro de Barcelona

Dimarts, 2 de desembre, a les 17.00 h, al hall de l'estació de metro de la L-2 a Passeig de Gràcia
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, inauguraran demà dimarts (17 h) l’exposició “L’Alfabet dels Drets Humans” a l’estació de metro de Passeig de Gràcia de la capital catalana (connexió L2 a L4).
 
La mostra, que commemora el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, consta d’11 instal·lacions que representen les 11 lletres de les paraules Drets Humans. Cada lletra, concebuda per diferents joves creadors, s’associa a l’expressió d’algun dels àmbits dels Drets Humans.
 
La mostra l’organitzen de forma conjunta l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat (Dep. Interior, Relacions Institucionals i Participació), la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, la Federació d’ONG pels Drets Humans i la Diputació de Barcelona. Aquestes institucions, que commemoren el 60è aniversari dels Drets Humans per primer cop de forma conjunta, també preparen una campanya per difondre la Declaració Universal i un acte institucional al Palau de la Generalitat (18 desembre) que inclourà una conferència de Carlos Castresana, Comissionat de NNUU a Guatemala per la lluita contra impunitat.

17:00|.Vestíbul de l'estació de metro de Passeig de Gràcia de la L2 (Connexió L2 a L4. Sortida Pau Claris)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, inauguraran l’exposició “L’Alfabet dels Drets Humans”.