Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la Fira del Gall de Vilafranca

query_builder   19 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la Fira del Gall de Vilafranca

Prèviament visitarà l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, és el convidat d’honor de la centenària Fira del Gall de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) que inaugurarà amb l’alcalde Marcel Esteve, dissabte, 20 de desembre, a les 8 hores.
 
Abans de la inauguració i visita del Mercat d’aviram de pagès, el conseller Jordi Ausàs signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i tot seguit, la cercavila acompanyarà les autoritats fins a la plaça de l’Aviram del parc de Sant Julià, on tindrà lloc l’acte inaugural de la Fira del Gall. El conseller de Governació, Jordi Ausàs, estarà acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda.
 
L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve, el president del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, Xavier Lecegui, i el conseller Jordi Ausàs compraran aviram per als centres benèfics de la ciutat. Posteriorment, el conseller assistirà a l’esmorzar de la mostra de cuina d’aviram i també visitarà el superceller tastaví i el rebost de Nadal.

07:45|.Ajuntament de Vilafranca del Penedès (c. de la Cort, 14)|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, assistirà com a convidat d’honor a la centenària Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, que inaugurarà amb l’alcalde, Marcel Esteve.