Sala de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta demà la gira 'Els músics de Bremen' a la Llagosta

query_builder   22 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta demà la gira 'Els músics de Bremen' a la Llagosta

El Centre Cultural La Llagosta rebrà el proper dimarts, 23 de desembre, la darrera representació de la gira Els músics de Bremen, del Teatre La Nau. Aquest espectacle, dirigit i interpretat per Ever Blanchet, ha girat per diversos municipis catalans amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.  
 
El musical explica la fugida d’un ruc, un gos, una gallina i una gata dels seus amos per anar a la ciutat, on s’imaginen que viuran millor i es podran dedicar a allò que més els agrada: cantar. La faula dels Germans Grimm és un cant contra la intolerància, l’explotació i l’obsessió dels humans per la productivitat i el consum.
 
Aquest espectacle familiar ha visitat Parets del Vallès, Valls, Ripollet, Manresa, Tortosa, Mollerussa, les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós de Bages i Sant Joan Despí abans de finalitzar el seu recorregut a la Llagosta.
 
Emmarcada dins del projecte d’Arts escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

18:00|.Centre Cultural La Llagosta (Pl. de l'alcalde Sisó Pons, 1)|Llagosta (El Vallès Oriental)

Finalització de la gira Els músics de Bremen a la Llagosta