Sala de premsa

L'Arxiu Nacional de Catalunya rep demà documentació confiscada a privats durant la Guerra Civil que es conservava a l'Arxiu de Salamanca

query_builder   22 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Arxiu Nacional de Catalunya rep demà documentació confiscada a privats durant la Guerra Civil que es conservava a l'Arxiu de Salamanca

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presentarà demà dimarts, 23 de desembre, els primers documents que han arribat a l’Arxiu Nacional de Catalunya corresponents a la segona fase de devolució de documentació confiscada durant la Guerra Civil que es conservava a l’Arxiu General de la Guerra Civil a Salamanca.
 
La presentació es farà a les 17 hores a l’Arxiu Nacional de Catalunya, a Sant Cugat del Vallès. També assistiran a la presentació el secretari de Cultura, Eduard Voltas; el director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté; el director de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Josep Maria Sans Travé, i el subdirector general d’Arxius, Ramon Alberch.
 
NOTA: Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la documentació retornada i després el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 

17:00|.Arxiu Nacional de Catalunya (c. de Jaume I, 33-51)|Sant Cugat del Vallès (El Vallès Occidental)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presentarà els primers documents que han arribat a l’Arxiu Nacional de Catalunya corresponents a la segona fase de devolució de documentació confiscada durant la Guerra Civil que es conservava a l’Arxiu de Salamanca. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la documentació retornada i després el conseller atendrà els mitjans de comunicació.