Sala de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta la gira circense 'Merci Bien' a Barberà del Vallès

query_builder   22 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta la gira circense 'Merci Bien' a Barberà del Vallès

El Teatre Municipal Cooperativa rebrà el proper diumenge, 28 de desembre, la darrera representació de la gira circense Merci Bien, a càrrec de la companyia Mumusic Circus. Barberà del Vallès és el municipi on finalitza el periple d’aquest espectacle fresc i divertit, que ha girat per diversos municipis catalans amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.    
 
L’espectacle combina l’acrobàcia, el tascó xinès, les verticals més atrevides, la música en directe, entre d’altres actuacions. Una gira per gaudir de l’excentricisme proposat pels personatges i per contemplar com es resolen problemes que mai no ho han estat.
 
Abans d’acabar la seva itinerància a Barberà del Vallès, Merci Bien ha visitat Torelló, Sant Celoni, la Seu d’Urgell, Sant Hipòlit de Voltregà, la Bisbal d’Empordà, Tremp, Martorell, Mollet del Vallès i Manacor en un periple que es va iniciar el mes de juny d’enguany.
 
Emmarcada dins del projecte d’Arts escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

21:30|.Teatre Municipal Cooperativa (pl. Cooperativa, 5). Barberà del Vallès|Barberà del Vallès (El Vallès Occidental)

Finalització de la gira Merci Bien