Sala de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta la gira 'El Ratolí Viatger' a Mollerussa

query_builder   22 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació porta la gira 'El Ratolí Viatger' a Mollerussa

Dimarts, 30 de desembre, tindrà lloc la darrera representació de la gira d’espectacle familiar El Ratolí Viatger, de l’Estaquirot Teatre. Mollerussa és el municipi on es podrà gaudir de la última representació de l’espectacle, que ha girat per diversos municipis catalans amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
Aquesta obra, adreçada a tots els públic, explica les peripècies d’un ratolí que vivia a les clavegueres fins que decideix sortir fora del seu cau. A partir d’aquí comença una gran aventura en què viatjarà amb tot tipus de vehicles i que finalment el portarà al magatzem d’una empresa de missatgeria i paqueteria.
 
Grans i petits han pogut gaudir d’aquest ratolí viatger en 21 representacions que s’han dut a terme des del mes de setembre d’enguany. En aquest temps, el ratolí ha viatjat per 20 municipis catalans, i acabarà les seves aventures a Mollerussa el proper 30 de desembre.  
 
Emmarcada dins del projecte d’Arts escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

18:00|.Mollerussa|Mollerussa (El Pla d'Urgell)

Finalització de la gira d’espectacle familiar El Ratolí Viatger