Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita els equipaments municipals malmesos pel temporal marítim a la costa de l'Alt Empordà

query_builder   29 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita els equipaments municipals malmesos pel temporal marítim a la costa de l'Alt Empordà

Es reunirà amb els alcaldes de Cadaqués i de Portbou per conèixer els danys ocasionats pel temporal
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, es reunirà amb l’alcalde de Cadaqués (Alt Empordà), Joan Borrell, per conèixer els danys ocasionats pel temporal marítim, demà dimarts, 30 de desembre, a les 11 hores. Després de la reunió, el conseller Jordi Ausàs visitarà alguns dels equipaments municipals malmesos. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern català a Girona, Jordi Martinoy, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata.
Posteriorment, a les 13.30 hores, el conseller Jordi Ausàs també té previst reunir-se amb l’alcalde de Portbou, Josep Antoni Vega, i visitar alguns dels equipaments municipals afectats pel temporal. 

11:00|.Ajuntament de Cadaqués. Carrer de Silvi Rahola, 2|Cadaqués (L' Alt Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, es reunirà amb l’alcalde de Cadaqués, Joan Borrell, per conèixer els danys ocasionats pel temporal marítim i visitar alguns dels equipaments municipals malmesos. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern català a Girona, Jordi Martinoy, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata.