Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa balanç del primer any del pla PIMESTIC

query_builder   4 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa balanç del primer any del pla PIMESTIC

L'atenció als mitjans tindrà lloc a la sala de premsa de l'Auditori Palau de Congressos de Girona, a les 11 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, juntament amb el secretari d’Indústria i Empresa, Antoni Soy, i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, presenta en roda de premsa el balanç del primer any d’implementació del pla PIMESTIC, el proper dijous, 4 de desembre, a les 11 hores, a la sala de premsa de l’Auditori Palau de Congressos de Girona.
 
PIMESTIC és el pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya per promoure l’ús eficient de les TIC a les empreses catalanes. Aquest pla, que s’estendrà fins al 2010, compta amb un pressupost de 20 milions d’euros. Entre les accions que es duen a terme, destaquen les jornades arreu del territori per donar a conèixer a les empreses com les tecnologies de la informació i comunicació poden millorar la seva productivitat i competitivitat.
 
Després de l’atenció als mitjans, a les 12 hores, en un acte presidit pel conseller Jordi Ausàs, es presentarà aquest balanç als assistents a la jornada PIMESTIC que se celebra a la sala assaig de l’Auditori Palau de Congressos. Aquesta presentació comptarà també amb les intervencions de la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona, Cristina Alsina; del president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; del vicepresident tercer i diputat de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, Joan Pluma, i del president del Consell Comarcal del Gironès, Lluís Freixes.

11:00|.Auditori Palau de Congressos (Passeig de la Devesa, 35)|Girona (El Gironès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, farà balanç del primer any del pla PIMESTIC. A l'acte també assistiran el secretari d’Indústria i Empresa, Antoni Soy,  el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.