Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, clou una jornada sobre els governs locals i el model territorial de Catalunya

query_builder   4 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, clou una jornada sobre els governs locals i el model territorial de Catalunya

L'acte tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de la Selva a Santa Coloma de Farners el divendres 5 de desembre
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, clourà la jornada “Els Governs locals i el model territorial de Catalunya”, que se celebrarà a Santa Coloma de Farners (Selva), el divendres 5 de desembre. Carles Bassaganya atendrà els mitjans de comunicació a les 13.15 hores, just abans de la cloenda de la jornada.
 
La intervenció del director general Carles Bassaganya tindrà lloc a les 13.30 hores, després del debat obert, en què participaran un representant de cadascun dels grups polítics presents en els consells comarcals de la Selva. En la cloenda també intervindran el president del Fòrum Comarcal de l’ACM, Jordi Xargay i el coordinador, Gonçal Serrate.
 
La jornada està organitzada pel Fòrum Comarcal de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). ). El Fòrum Comarcal de l’ACM aplega els consells comarcals de Catalunya  amb la finalitat de representar, a tots els nivells, els interessos de les comarques, i estimular intercanvis entre els mateixos consells i també entre els consells i la Generalitat.

13:15|.Consell Comarcal de la Selva (Passeig Sant Salvador, 25-27)|Santa Coloma de Farners (La Selva)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, clourà una jornada sobre els governs locals i el model territorial de Catalunya.