Sala de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació visitarà la Fira d'Amposta amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca

query_builder   5 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació visitarà la Fira d'Amposta amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà demà, dissabte 6 de desembre, a les 11.30 hores, la Fira d’Amposta amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca. L'acompanyaran el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Terres de l'Ebre, Xavier Vega.
 
Després de visitar els estands de la fira, hi haurà uns parlaments a càrrec de l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré; l’alcaldessa de la Galera, Blanca Duré; el president del Consell Comarcal del Montsià, Alfons Montserrat, i el conseller Tresserras.

11:30|.Recinte Firal de l'Ebre (c. Sebastià Juan Arbó, s/n)|Amposta (El Montsià)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà la Fira d’Amposta amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca. També hi assistirà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó.